Amandel Schaafsel
Geschaafde amandel zijn hele dunne plakjes amandel. Amandelschaafsel wordt veel in de keuken gebruikt Vooral bij gebak en nagerechten. Het schaafsel is snel te roosteren in een droge koekenpan. Daarna uitstrooien op een koud bord, zodat het niet doorbrand.
Ingrediënten: Geblancheerde amandel
Allergenen: Noten
Voedingswaarde
Vetten: | 55.8 | g/100 g |
Enkelvoudig: | 34.8 | g/100 g |
Meervoudig: | 14.5 | g/100 g |
Trans vetzuren: | 0.0 | g/100 g |
Cholestorol: | 0.0 | g/100 g |
|
Eiwit: | 21.7 | g/100 g |
|
Koolhydraten: | 14.0 | g/100 g |
Suiker: | 3.8 | g/100 g |
Suiker toegevoegd: | 0.0 | g/100 g |
Zetmeel: | 10.3 | g/100 g |
|
Natrium: | 5.0 | mg/100 g |
|
Voedingsvezels: | 7.0 | g/100 g |
|
Energie kj: | 2728 | KJ |
Energie KCal: | 659 | KCal |