Katjang pedis jumbo
Gebakken pinda's voorzien van een krokant laagje met chili en sambal.
Ingrediënten: PINDA, TARWEbloem, SOJA olie, EI, Zout, Ui, Specerijen, Suiker.
Allergenen: Pinda, Soja, Tarwe, Ei.
Voedingswaarde
Vetten: | 41.6 | g/100 g |
Enkelvoudig: | 24.9 | g/100 g |
Meervoudig: | 8.5 | g/100 g |
Trans vetzuren: | 0.0 | g/100 g |
Cholestorol: | 0.0 | g/100 g |
|
Eiwit: | 21.4 | g/100 g |
|
Koolhydraten: | 24.0 | g/100 g |
Suiker: | 5.0 | g/100 g |
Suiker toegevoegd: | 0.5 | g/100 g |
Zetmeel: | 19.0 | g/100 g |
|
Natrium: | 392.8 | mg/100 g |
|
Voedingsvezels: | 5.8 | g/100 g |
|
Energie kj: | 2357 | KJ |
Energie KCal: | 568 | KCal |