Pompoenpitten
Wij verkopen Hollandse Pompoenpitten. Gepelde pompoenpitten zijn heerlijk in salades, muesli en allerlei andere gerechten. Ze worden lekker krokant als je ze even in een koekenpan roostert. Doe wel even een deksel op de pan tijdens het roosteren. Leg ze na het roosteren op een koud bord, zodat ze niet doorbranden.
Ingrediënten: gepelde pompoenpitten
Voedingswaarde
Vetten: | 47.2 | g/100 g |
Enkelvoudig: | 9.6 | g/100 g |
Meervoudig: | 23.7 | g/100 g |
Trans vetzuren: | 0.0 | g/100 g |
Cholestorol: | 0.0 | g/100 g |
|
Eiwit: | 30.3 | g/100 g |
|
Koolhydraten: | 2.7 | g/100 g |
Suiker: | 1.3 | g/100 g |
Suiker toegevoegd: | 0.0 | g/100 g |
Zetmeel: | 1.4 | g/100 g |
|
Natrium: | 10.0 | mg/100 g |
|
Voedingsvezels: | 8.5 | g/100 g |
|
Energie kj: | 2375 | KJ |
Energie KCal: | 574 | KCal |