Amandelen geblancheerd type naturel
Spaanse witte amandelen zijn ideaal om mee te bakken en te garneren. Onze Spaanse amandelen groeien voornamelijk aan de mediterraanse kust. Deze amandel is de lekkerste amandel en wordt door veel door topkoks gebruikt. Van deze amandelen kan je ook gemakkelijk amandelspijs maken. Door middel van kokend water wordt het vliesje van de amandel verwijderd.
Ingrediënten: Amandelen zonder vlies
Allergenen: Noten
Voedingswaarde
Vetten: | 55.8 | g/100 g |
Enkelvoudig: | 34.8 | g/100 g |
Meervoudig: | 14.5 | g/100 g |
Trans vetzuren: | 0.0 | g/100 g |
Cholestorol: | 0.0 | g/100 g |
|
Eiwit: | 21.7 | g/100 g |
|
Koolhydraten: | 14.0 | g/100 g |
Suiker: | 3.8 | g/100 g |
Suiker toegevoegd: | 0.0 | g/100 g |
Zetmeel: | 10.3 | g/100 g |
|
Natrium: | 5.0 | mg/100 g |
|
Voedingsvezels: | 7.0 | g/100 g |
|
Energie kj: | 2728 | KJ |
Energie KCal: | 659 | KCal |